Σπανούλης, Πρίντεζης και Μάντζαρης δίνουν το «σύνθημα» πρόκρισης (vds)

Σπανούλης, Πρίντεζης και Μάντζαρης δίνουν το «σύνθημα» πρόκρισης (vds)

Σπανούλης, Πρίντεζης και Μάντζαρης μίλησαν στην Ευρωλίγκα, σε ειδικό βίντεο-αφιέρωμα της διοργανώτριας Αρχής στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις στα πλέι οφ και η Ευρωλίγκα παρουσιάζει την πορεία του, αλλά και δηλώσεις των Βασίλη Σπανούλη, Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

«Στο γήπεδο μας μαζί με τον έκτο παίκτη στο πλευρό μας, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε, δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Από την πλευράς του ο Βασίλης Σπανούλης πρόσθεσε: «Το αβαντάζ έδρας μπορεί να σπάσει εύκολα. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα πάρουμε ενέργεια από τους φιλάθλους μας. Πρέπει να ρίξουμε τη συγκέντρωση στη δική μας ομάδα και πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης με τη σειρά του υπογράμμισε: «Είμαστε μία ομάδα που κάθε χρόνο παλεύουμε πολύ σκληρά για να πάμε στο final-4 Δεν είμαστε σαν την ΤΣΣΚΑ ή τη Ρεάλ που σχεδόν το ξέρουν από την αρχή πως θα φτάσουν εκεί. Κερδίσαμε δύο Ευρωλίγκες, χάσαμε δύο τελικούς και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ