Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Η Παρτίζαν τα έκανε… θάλασσα, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Η Παρτίζαν τα έκανε… θάλασσα, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα»

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για το ματς την ομάδας του κόντρα στην Παρτιζάν και εξαπέλυσε πυρά για τον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Ερυθρός Αστέρας άλωσε την έδρα της Παρτιζάν για την 12η αγωνιστική της Euroleague στο πρώτο Σερβικό ντέρμπι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της μπασκετικής Ευρώπης.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ομάδας του και εξαπέλυσε πυρά προς την ασπρόμαυρη πλευρά του Βελιγραδίου.

Διαβάστε επίσης: Μετράει ώρες ο Σάντος στην Πορτογαλία (pic)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ένα παιδί του Ερυθρού Αστέρα πέτυχε το τρίποντο στο τέλος. Ήταν ένα πραγματικά σκληρό παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε να μην φορτώσουμε με άγχος τον προπονητή και τους παίκτες μας. Κάναμε καλή δουλειά. Νομίζω ότι η Παρτίζαν τα έκανε… θάλασσα αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα!

Όταν ο Νέντο και τα υπόλοιπα παιδιά μεγάλωναν μπασκετικά στον Ερυθρό Αστέρα, δεν ήμασταν φαβορί. Εκείνη την εποχή όλα γίνονταν για να καταστραφούμε. Είμαι χαρούμενος επίσης που φτάσαμε στη νίκη, δίνοντας σημαντικό ρόλο στους γηγενείς παίκτες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ