Χαμός στην Παρτιζάν – Ομπράντοβιτς: «Δεν θα επιτεθώ στους παίκτες μου»

Χαμός στην Παρτιζάν – Ομπράντοβιτς: «Δεν θα επιτεθώ στους παίκτες μου»

Το κλίμα στην Παρτιζάν είναι βαρύ μετά τη νέα ήττα της ομάδας στην ABA Liga και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε ορισμένες ατάκες με νόημα στη συνέντευξη Τύπου.

Η Παρτιζάν διανύει ένα πολύ δύσκολο φεγγάρι και πιθανότατα βρίσκεται στη χειρότερή της περίοδο από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου μετρούν τέσσερις σερί ήττες στην Euroleague και το βράδυ της Κυριακής (11/12) γνώρισαν νέα ήττα στην Αδριατική Λίγκα, από την Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Ο Σέρβος προπονητής εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε με κάποιες ατάκες που σίγουρα θα συζητηθούν, αναφερόμενος και στους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έχει κερδίσει παίκτες…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομπράντοβιτς:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο, δυστυχώς δεν τους το ανταποδώσαμε. Πάντα είναι στο πλευρό μας και όταν χάνουμε, πληγώνομαι. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παλέψαμε, όμως δεν ήταν αρκετό. Φυσικά και πρέπει να γίνουν αλλαγές, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε.

Δεν έχω επιτεθεί ποτέ δημόσια σε παίκτες μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Θα μιλήσουμε, διότι κάποια πράγματα είναι προφανή. Το πώς θα τα λύσουμε, θα φανεί στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ