Αταμάν: «Αποτελεσματικός ο Μπέικον στην επίθεση – Να είμαστε καλοί στην άμυνα»

Αταμάν: «Αποτελεσματικός ο Μπέικον στην επίθεση – Να είμαστε καλοί στην άμυνα»

Ο Εργκίν Αταμάν, στάθηκε στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Εφές με τον Παναθηναϊκό (23/12) στους παίκτες που θεωρεί πως ξεχωρίζουν στους «πρασίνους».

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της back to back πρωταθλήτριας Ευρώπης Αναντολού Εφές, την Παρασκευή (23/12), για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Εργίν Αταμάν, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με το «τριφύλλι» στάθηκε στην πολύ καλή επιθετική παρουσία του Ντουέιν Μπέικον, αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού που θεωρεί ότι είναι σημαντικοί για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης και τα ανεξήγητα…

Συγκεκριμένα ο Αταμάν δήλωσε:

«Ο Μπέικον είναι αποτελεσματικός στην επίθεση. Οι Πονίτκα, Λι και Γουόλτερς είναι πολύ δημιουργικοί παίκτες, ενώ ο Παναθηναϊκός διατηρεί την ισορροπία στο inside παιχνίδι όπως επίσης και στο outside παιχνίδι με τον Παπαγιάννη, τον Γκουντάιτις και τον Γουίλιαμς.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και διατηρήσουμε την ισορροπία στην επίθεση προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά των παικτών ο Ελάιζα Μπράιαντ είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να πολεμήσουμε από την αρχή έως το τέλος. Είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ