Μπλακ: «Να φτιάξουμε την ψυχολογία μας»

Μπλακ: «Να φτιάξουμε την ψυχολογία μας»

Ο Ταρίκ Μπλακ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα και το πως πρέπει να την διαχειριστούν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (30/12).

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, με 90-86, για την 15η αγωνιστική της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη διοργάνωση, την Παρασκευή (30/12).

Ο Ταρίκ Μπλακ, μετά το τέλος του αποψινού αγώνα, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από τους Σέρβους και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φτιάξει την ψυχολογία του και το μυαλό του ενόψει του ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Το «εγώ φταίω» του Μίτσελ στο Ρέντη, η ομιλία και η πρόκληση: «Το πιστεύετε; Αν ναι, να το δείξουμε…»

Όσα είπε ο Μπλακ:

«Ήταν θέμα άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση. Τους δίναμε έτσι την ευκαιρία να σκοράρουν. Όταν δεν βγαίνουν οι συνεργασίες μας και η κυκλοφορία της μπάλας, αυτό μας μπερδεύει και στην άμυνα. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε όταν μας διαβάζουν σε αυτό το κομμάτι».

Για τη συνέχεια και τον Παναθηναϊκό: «Στα αποδυτήρια υπάρχουν παίκτες που ξέρουν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Να φτιάξουμε την ψυχολογία και το μυαλό μας, είμαστε μια καλή ομάδα και αυτό πρέπει να το δείξουμε. Δεν επιτρέπεται να μην έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ