Καμπάτσο: «Έκανα το καλύτερο που μπορούσα στο ΝΒΑ, ομολογώ ότι το απόλαυσα»

Καμπάτσο: «Έκανα το καλύτερο που μπορούσα στο ΝΒΑ, ομολογώ ότι το απόλαυσα»

Για την παρουσία του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Φακούντο Καμπάτσο επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα μετά την αποδέσμευσή του από τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Αργεντίνος γκαρντ μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport» αναφέρθηκε στο πως πέρασε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά και για ποιες είναι οι διαφορές του με την Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Φακούντο Καμπάτσο:

«Ήταν διαφορετικά στο ΝΒΑ. Πέρασα όλη μου την καριέρα με τους κανονισμούς της FIBA. Δεν έμεινα πολύ, αλλά εκεί τα πράγματα είναι τρελά. Είναι φοβερά. Το καλύτερο μπάσκετ από τους καλύτερους παίκτες. Πρέπει να είσαι συνεχώς έτοιμος πνευματικά και σωματικά.

Αλλά αγαπώ το μπάσκετ εδώ. Υπάρχει μεγαλύτερη τακτική, πρέπει να χρησιμοποιείς περισσότερο το μυαλό σου. Δεν έχεις τον ίδιο χώρο και χρόνο. Είναι πρόκληση.

Ήταν ακόμα πιο δύσκολα για μένα στο ΝΒΑ. Υπάρχουν εκπληκτικοί παίκτες με φοβερά αθλητικά προσόντα. Αν ένας παίκτης δεν μπορεί να παίξει πολύ, η επιθυμία του να αγωνιστεί τον καίει, θέλει να δείξει τι μπορεί να κάνει. Θέλει να μπει και να συνεισφέρει. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σε κάθε ματς, ομολογώ ότι το απόλαυσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ