Μπαρτζώκας: «Με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα λίγο διαφορετικό»

Μπαρτζώκας: «Με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα λίγο διαφορετικό»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά και τον νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Νέο πάρτι στο κλειστό του ΟΑΚΑ (71-95), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εκφράζει την ικανοποίησή του για τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει μια νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Σάσα Βεζένκοφ από το αποψινό ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τους Άραβες για τον Ρονάλντο: «Υπέγραψε μέχρι το 2025 με την Αλ Νασρ» (pic)

«Είναι μια ακόμα εκτός έδρας νίκη, αλλά με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα λίγο διαφορετικό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για την απουσία του Σάσα Βεζένκοφ είπε«Όταν έχεις καλή ομάδα, δεν επηρεάζεσαι από μια απουσία, ακόμα και αν αυτός που λείπει είναι ένας φανταστικός παίκτης σαν τον Σάσα Βεζέβνκοφ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομαδική προσπάθεια των παικτών μου».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμάς. Το να κερδίζουμε εδώ είναι πάντα σημαντικό. Δεν είναι απλά μια νίκη. Ήμασταν αφοσιωμένι στο πλάνο μας. Παίξαμε ομαδικά και αυτό φάνηκε από τις ασίστ. Ελέγξαμε τον ρυθμό και βρήκαμε καλές θέσεις για σουτ. Παρ’ ότι το ποσοστό μας δεν ήταν υψηλό πήραμε προβάδισμα και βάλαμε σημαντικά σουτ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη».

Για την απουσία του Βεζένκοφ και το κίνητρο συσπείρωσης: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστή περίπτωση. Το πώς βρίσκεις τον αντίπαλο. Η απουσία του Σάσα μας έκανε να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι. Αυτό δημιούργησε μεγαλύτερη πίεση στον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ