Καμπάτσο : Χειρουργήθηκε ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης

Καμπάτσο : Χειρουργήθηκε ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης

Τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό και πλέον κάνει «αγώνα δρόμου» για τα ισπανικά πλέι οφ ή το final-4 της Ευρωλίγκας, αν φυσικά μπορέσει η Ρεάλ να αποκλείσει τους πράσινους.

Υποβλήθηκε σήμερα Τετάρτη (18/4) στην προγραμματισμένη επέμβαση στο τραυματισμένο πόδι του ο Φακούντο Καμπάτσο. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός καλαθοσφαιριστής έκανε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο και φυσικά τέθηκε εκτός για όλη τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό.

Αναμφίβολα μια πολύ μεγάλη απώλεια για τη Ρεάλ, όπως φάνηκε και στο χθεσινό (17/4) πρώτο ματς, στο οποίο η ομάδα του Πάμπλο Λάσο αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού της.

Αλλωστε τη φετινή σεζόν ο 27χρονος πλέι μέικερ έκανε το «ξεπέταγμά» του, ξεκινώντας βασικός στα 26 από τα 28 ματς στα οποία έπαιξε στην Ευρωλίγκα και έχοντας 8,4 πόντους, 4,8 ασίστ, 1,5 κλέψιμο και 38,3% στα τρίποντα.

Να αναφέρουμε πως η εγχείρηση έγινε με επιτυχία την Τετάρτη (18/4), με την αποθεραπεία του Καμπάτσο να ξεκινάει από αύριο Πέμπτη (19/4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ