Αποκάλυψη για Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ (pic)

Αποκάλυψη για Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ (pic)

Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια όσον αφορά το ρόστερ του Ολυμπιακού έγινε γνωστή.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ παραμένει ελεύθερος και λογικά από το νέο έτος θα βρει την επόμενη ομάδα στην οποία και θα συνεχίσει την καριέρα του μετά και την απόφαση των Ντάλας Μάβερικς να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο ομογενής γκαρντ είναι δεδομένο πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του να βρεθεί στο ΝΒΑ με έναν καλό ρόλο, ωστόσο αν δεν συμβεί αυτό τότε η λύση της Ευρώπης είναι μονόδρομος για τον ίδιο, ώστε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι, για τον 26χρονο αναμένεται να μείνουν στο κόλπο της απόκτησής του ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε. Οι δύο ομάδες δηλαδή με τα μεγαλύτερα όπλα και τις περισσότερες πιθανότητες για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα μια κουβέντα που είχε ανοίξει για τους «ερυθρόλευκους» ήταν για το αν θα αποχωρήσει κάποιος από τους Αμερικανούς στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Ντόρσεϊ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και ο απόφοιτος του Όρεγκον θα γεμίσει απλά το ρόστερ.

Η αρχή έχει γίνει με τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Πειραιωτών τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ και ο Αϊζάια Κάνααν δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει, καθώς κι εκείνος θα μείνει για τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ