Καράβι που… βουλιάζει ο Παναθηναϊκός – Το νέο αρνητικό ρεκόρ

Καράβι που… βουλιάζει ο Παναθηναϊκός – Το νέο αρνητικό ρεκόρ

Το ένα αρνητικό ρεκόρ διαδέχεται το άλλο για τον Παναθηναϊκό στην εφετινή Euroleague...

Το κατάφερε και αυτό ο εφετινός Παναθηναϊκός. Απώλεσε μια διαφορά πέντε πόντων στα τελευταία 34.7», με το ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε να οδηγείται τελικά στην παράταση. Εκεί που άπαντες βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές. Το σενάριο ήταν και πάλι το ίδιο, με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να φεύγει ξανά με σκυμμένο το κεφάλι από το κλειστό του ΟΑΚΑ (88-94).

Για ακόμη μια φορά την εφετινή αγωνιστική περίοδο οι «πράσινοι» σκόρπισαν απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων τους, γνωρίζοντας άλλη μια ήττα. Μια ήττα που κρατάει τον Παναθηναϊκό στα πολύ χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα. Για την ακρίβεια, πιο κάτω δεν έχει για το «τριφύλλι» που με ρεκόρ 6-12, κάνει… παρέα στην τελευταία Άλμπα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Κέιν και Ρεάλ Μαδρίτης!

Το ένα κάκιστο αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο για τον Παναθηναϊκό, που δείχνει να είναι μια ομάδα δίχως αρχή, μέση και τέλος. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αδυνατεί να διορθώσει την κατάσταση, το καράβι… βουλιάζει και κάπως έτσι, οι «πράσινοι» συνεχίζουν να γράφουν… ιστορία. Αρνητική.

Συγκεκριμένα, μετά και τη νέα εντός έδρας ήττα από τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, το «τριφύλλι» μετράει έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στη φετινή διοργάνωση. Κάτι που αποτελεί τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου στον κορυφαίο θεσμό, αφού δεν είχε προκύψει ξανά αντίστοιχο ενδεχόμενο στο παρελθόν στην EuroLeague.

Ο πρώτος κρίκος στην αλυσίδα των συνεχόμενων αποτυχιών μπήκε στην Ισπανία. Η Βαλένθια επικράτησε του Παναθηναϊκού, με τη σκυτάλη να περνάει στην Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια ήρθε η συντριβή στην Πόλη από την Εφές και μετά το πάρτι του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς  ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και από την Μπάγερν Μονάχου του Αντρέα Τρινκιέρι, με το κερασάκι της απογοητευτικής τούρτας να τοποθετείται από έναν πρώην «πράσινο». Τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η οργή στις τάξεις των οπαδών της ομάδας ξεχειλίζει. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μη σηκώνει κεφάλι και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν νέες εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο. Μπορεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς να πήρε ψήφο εμπιστοσύνης τις προηγούμενες μέρες, αλλά η καρέκλα του φαίνεται πως… τρίζει ξανά.

Αναλυτικά οι έξι διαδοχικοί αγώνες με ήττα:

  1. Βαλένθια – Παναθηναϊκός 94-91
  2. Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 74-68
  3. Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 88-69
  4. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 71-95
  5. Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 84-68
  6. Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 88-94

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ