Αταμάν: «Μου αρέσει να με συγκρίνουν με τον Μουρίνιο»

Αταμάν: «Μου αρέσει να με συγκρίνουν με τον Μουρίνιο»

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως είναι φαν του Ζοσέ Μουρίνιο και απολαμβάνει τη σύγκριση μαζί του.

Ο προπονητής της back to back πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αναντολού Εφές, ο Εργκίν Αταμάν, γνωρίζει αν μη τι άλλο πως να τραβάει πάνω του τα «φώτα» με τις ιδιαίτερες δηλώσεις του.

Είναι «δάσκαλος» στα mind games και πολλές φορές οι αντιδράσεις του είναι τόσο έντονες που ορισμένοι φτάνουν στο σημείο να τον συγκρίνουν με τον Ζοσέ Μουρίνιο, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Τούρκο τεχνικό.

Διαβάστε επίσης: Νέες επαφές με τη Βαλένθια για να έρθει άμεσα ο Λάτο – Γιατί ο Ολυμπιακός βάζει στον… πάγο τον Σουάζο

«Μου αρέσει να με συγκρίνουν με τον Μουρίνιο. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Όλοι ξέρουν ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος και ότι είμαι ευγενικός.

Αλλά το μπάσκετ είναι πνευματικό. Πρέπει να είσαι γεμάτος με αυτοπεποίθηση και να το μεταδίδεις αυτό στους παίκτες και το επιτελείο», δήλωσε στο Radio Catalunya.

Στη συνέχεια μίλησε για την Εφές και την πιθανότητα να κατακτήσει τρίτη σερί Euroleague:

«Αν το κάνουμε, θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία της Ευρωλίγκας, γιατί η τωρινή διοργάνωση δεν έχει σχέση με το παρελθόν και πρέπει να παίξεις 41 ματς για να πάρεις τον τίτλο. Δε νιώθω πίεση για τον τρίτο τίτλο.

Θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία. Έχουμε υποστεί κάποιες απρόσμενες ήττες, αλλά είμαστε κοντά στην κορυφή και αισιοδοξώ για το τελικό κομμάτι της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ