ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming: Ντέρμπι κορυφής έχουμε στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Μία νίκη απόσταση χωρίζει τις δύο ομάδες και τώρα κοντράρονται για την 20ή αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας που έπαιξε δύο ματς μακριά από το ΣΕΦ και κέρδισε το ένα, 85-83 τη Βίρτους Μπολόνια. Ένα σκληρό παιχνίδι, άντεξε ως το τέλος και πήρε άλλη μία πολύτιμη νίκη, ανεβαίνοντας στο 12-7! Είχε προηγηθεί η κακή εικόνα για τρία δεκάλεπτα και η ήττα με 64-60 από τη Μονακό. Θέλει να πάρει αυτό το ματς ο Ολυμπιακός και να στείλει άλλο ένα «μήνυμα», ενώ να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο, στη Μαδρίτη, είχε περάσει με 89-87, με τον Γιουλ να ισοφαρίζει και με τον Σλούκα να κρίνει το ματς με καλάθι στα 3 δευτερόλεπτα.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει στο ΣΕΦ με στόχο να μείνει στην κορυφή. Έχει 13-6 ως τώρα στην Ευρωλίγκα και είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν. Είναι και από τις ομάδες που έκαναν το 2/2 στην προηγούμενη διπλή εβδομάδα της διοργάνωσης, μιας και μετά το εμφατικό 79-59 επί του Ερυθρού Αστέρα, στο Βελιγράδι, νίκησε και την Άλμπα στο Βερολίνο. Για την ακρίβεια, από τη Γερμανία πέρασε με 84-77, με τον Μούσα να τελειώνει το ματς με 15 πόντους και τους Κοζέρ και Χεζόνια να βάζουν από 11.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκευής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ