Τα ρεκόρ του Ιτούδη (vid)

Τα ρεκόρ του Ιτούδη (vid)

Η Euroleague έκανε ένα mini-βίντεο αφιέρωμα στον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη, μέσα από το οποίο αναδεικνύουν τα κατορθώματά του, με τη ρωσική ομάδα. Στο βίντεο λοιπόν αυτό, για τον Έλληνα τεχνικό, γίνεται γνωστό το ρεκόρ του στα πλέι οφ της Euroleague, το οποίο φτάνει στις δέκα νίκες και τη μία ήττα. Μάλιστα, αυτή […]

Η Euroleague έκανε ένα mini-βίντεο αφιέρωμα στον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη, μέσα από το οποίο αναδεικνύουν τα κατορθώματά του, με τη ρωσική ομάδα.

Στο βίντεο λοιπόν αυτό, για τον Έλληνα τεχνικό, γίνεται γνωστό το ρεκόρ του στα πλέι οφ της Euroleague, το οποίο φτάνει στις δέκα νίκες και τη μία ήττα. Μάλιστα, αυτή η ήττα έχει έρθει από το Παναθηναϊκό, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς το 2015.

Να υπενθυμίσουμε, πως εκείνη τη χρονιά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, έφτασε στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, ωστόσο τερμάτισε τρίτη, με την κορυφή να καπαρώνεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε εκείνον τον τελικό το σύνολο του Πάμπλο Λάσο είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό (78-59)

https://twitter.com/EuroLeague/status/986972607382806528

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ