Γουίλτζερ: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Γουίλτζερ: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Ο Καναδός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη που έκαναν στο πρώτο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Στα πολλά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στάθηκε ο Κάιλ Γουίλτζερ. Ο Καναδός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να διδαχθούν από τα λάθη τους και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα ματς. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με προσωπικότητες και θα πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχει λόγος να σκύψουμε κεφάλι και να πούμε όλα τελείωσαν. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Το ζήτημα είναι να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε σε μια ομάδα με προσωπικότητες και θα πρέπει να κερδίσουμε έστω και με 1 πόντο διαφορά».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάιλ Γουίλτζερ στο χθεσινό παιχνίδι βρέθηκε στην 12άδα του Ολυμπιακού, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ