Βόβορας: «Διάστρεμμα ο Πονίτκα, σημαντική η ομιλία του Παρθενόπουλου»

Βόβορας: «Διάστρεμμα ο Πονίτκα, σημαντική η ομιλία του Παρθενόπουλου»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού, για την ομιλία του Βασίλη Παρθενόπουλου, αλλά και για τον τραυματισμό του Πονίτκα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ μεγάλη ανατροπή και κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα, για την ομιλία του Βασίλη Παρθενόπουλου στο ημίχρονο, αλλά και για την κατάσταση του Ματέους Πονίτκα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Βόβορας:

Για το ματς με τη Ζάλγκιρις: «Δείξαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πρεσβεύσει αυτή την εικόνα. Είπαμε δεν μπορεί να . Η αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σεβασμός στον σύλλογο και στον ιδρώτα μας. Να κρατήσουμε αυτή την αντίδραση αλλά πρέπει να έχει και συνέχεια, να μην είναι μόνο για ένα ημίχρονο».

Για την ομιλία του Παρθενόπουλου στο ημίχρονο: «Εβγαλε συναισθήματα μιλώντας μας και βλέποντας την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Ηταν πολύ σημαντικό και να κρατήσουμε την αντίδραση. Να χτίσουμε πράγματα πάνω σε αυτό».

Για αυτά που άλλαξαν οι «πράσινοι» στην επανάληψη: «Είχαμε επιθυμία στο ριμπάουντ, στο τρέξιμο, στην ενέργεια. Η Euroleague είναι η πιο ανταγωνιστική λίγκα και χρειάζεται αυτή η μαχητική νοοτροπία. Ετσι κάνει η Ζάλγκιρις, αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς».

Για αυτά που θα πρέπει να κάνει το «τριφύλλι»: «Να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε για να είμαστε συνεπείς».

Για τον τραυματισμό του Ματέους Πονίτκα: «Διάστρεμμα ο Πονίτκα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αύριο θα κάνουμε εξετάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ