Ελάτε να τον… πιάσετε

Ελάτε να τον… πιάσετε

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι ένα… πρόβλημα σε κάθε λύση του αντίπαλου. Και όσο η Euroleague προχωρά τόσο το επιβεβαιώνει.

Απόψε ο Σλούκας πρόλαβε να αγωνιστεί 09:20.

Ο δε Μουσταφά Φαλ έκανε μάλλον ένα από τα χειρότερα ματς του σε επίπεδο Euroleague σε αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια στο μεγάλο λιμάνι.

Ο καλύτερος δημιουργός του, και ο καλύτερος ψηλός του επί της ουσίας εκτός εξίσωσης.

Και όλα αυτά σε μια νύχτα με το αποκαρδιωτικό 64,9% στις (πολλές) βολές (24/37) και με το απαγορευτικό 14 εκεί που η στατιστική φωνάζει «λάθη».

Όλα μια χαρά συστατικά για να πατήσει ο Ολυμπιακός τη μπανανόφλουδα στο ΣΕΦ απέναντι στην «ξύλινη» αλλά αποτελεσματική Μακάμπι του Όντεντ Κάτας.

Αυτά όμως… παλιά στο Τέξας. Τώρα είναι τέλη Γενάρη. Τώρα δεν κουβεντιάζουμε πια για «παλιούς» και «νέους» αλλά για το ισχυρό τρέχον rotation που μπορεί να κερδίζει παιχνίδια και από τον πάγκο.

Τα πάντα όλα από το καρέ ΜακΚίσικ, Πίτερς, Μπλακ, Λαρεντζάκης: Πόντοι (39 στο σύνολο), ριμπάουντ (τελείωσε με 9 ο Λαρεντζάκης), ασίστ (7 από την παρέα) και φυσικά το σήμα κατατεθέν: Αμυνάρες με την ενέργεια στο μάξιμουμ. Ένα δάσος από χέρια σε όλες τις αντίπαλες μπάλες.

Ναι, ούτε η ματσάρα του Βεζένκοφ (23 π, 2/2 τριπ, 9 ριμπ), ούτε οι 12 (από τις συνηθισμένες πια 26) ασίστ του πολυμήχανου Τόμας Γουόκαπ. Η νύχτα ήταν των αναπληρωματικών. Και όποιος ήθελε ας μπορούσε να τα βάλει μαζί τους.

Ομάδα με τα όλα της… Και πλέον και με 14 νίκες στα 21. Όπερ σημαίνει πρωτιά. Όπερ σημαίνει τροχιά για συμμετοχή και σε αυτά τα playoffs με πλεονέκτημα της έδρας. Μιας έδρας που πλέον το πάει από sold out σε sold out θυμίζοντας το κλασικό «εδώ είναι Πειραιάς».

Και αν στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί έρθει μίνιμουμ η νίκη με την Εφές (3/2) και μάξιμουμ το 2/2 στο λημέρι του Ιτούδη, του Νικ Καλάθη και της «φθαρτής» φετινής Φενέρ (31/1); Τότε ελάτε να τον… πιάσετε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ