Απίθανος Λούντζης, κατέγραψε πέντε ρεκόρ καριέρας!

Απίθανος Λούντζης, κατέγραψε πέντε ρεκόρ καριέρας!

«Τρελή» εμφάνιση από τον Μιχάλη Λούντζη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές. Τα... διέλυσε όλα!

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει πουθενά, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, να είναι το τελευταίο του «θύμα» στην εφετινή Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν στο καναβάτσο την ομάδα του Αταμάν, σε μια αναμέτρηση όπου έλαμψε το άστρο του Μιχάλη Λούντζη!

Διαβάστε επίσης: Την άμεση παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ για να βάλει stop στην «λαίλαπα» Μπένετ και ΕΠΟ στην διαιτησία ζήτησε ο Ολυμπιακός!

Ο Ελληνας γκαρντ ήταν εκπληκτικός στον αγώνα του ΣΕΦ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση του Ολυμπιακού. Η βραδιά ήταν ονειρική για τον Λούντζη που τέλειωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 2 κλεψίματα και 18 στην αξιολόγηση. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο, κατέγραψε και πέντε ρεκόρ καριέρας σε πόντους, ριμπάουντ, εύστοχα δίποντα και τρίποντα, αλλά και στο ranking!

Μεγάλη η συνεισφορά του Λούντζη, που θα θυμάται για καιρό το ματς με την Εφές. Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός γκαρντ εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα νίκη των ερυθρολεύκων στην εφετινή διοργάνωση.

«Ήταν δύσκολο ματς απέναντι στους πρωταθλητές και είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Περιμέναμε να επιστρέψουν. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου», τόνισε ο Λούντζης στην κάμερα της NOVA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ