Ράντονιτς: «Κάναμε πολλά λάθη στη δεύτερη περίοδο»

Ράντονιτς: «Κάναμε πολλά λάθη στη δεύτερη περίοδο»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια, μένοντας στα πολλά λάθη της δεύτερης περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην Μπασκόνια και υπέστη ακόμη μία ήττα, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να στέκεται στα πολλά λάθη που έγιναν στη δεύτερη περίοδο.

Παράλληλα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε και στις νέες μεταγραφές των «πράσινων» επισημαίνοντας ότι θα τους έχει στη διάθεσή του μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

Oι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για τη νίκη. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στη δεύτερη περίοδο κάναμε πολλά λάθη και στις δύο πλευρές του παρκέ και χάσαμε τον ρυθμό. Στο ημίχρονο η Μπασκόνια είχε μεγάλο προβάδισμα.

Χάσαμε μόνο ένα δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε ενέργεια στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν ήταν αρκετό. Και στο τέλος η Μπασκόνια έφτασε στη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Σήμερα παίξαμε με μικρό ροτέισον και θα έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες τους 2 παίκτες και να δούμε μετά και την κατάσταση των Μαντζούκα, Πονίτκα και Μποχωρίδη. Είναι σημαντικό σε αυτό το κομμάτι να δούμε πως θα βάλουμε τους νέους παίκτες στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ