«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό – Για ποια φάση είναι έξαλλοι με τους διαιτητές… (vid)

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό – Για ποια φάση είναι έξαλλοι με τους διαιτητές… (vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από ένα απίθανο buzzer beater τρίποντο του Τζόουνς κόντρα στη Βαλένθια, όμως στο τριφύλλι είναι έξαλλοι με ένα σφύριγμα των διαιτητών λίγο πριν το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ με 92-91, χάρη σε ένα τρομερό buzzer beater τρίποντο από τον Τζόουνς στο φινάλε, που ανέτρεψε το σκορ και υποχρέωσε στο τριφύλλι σε ακόμη μια ήττα στις… λεπτομέρειες.

Οι πράσινοι ωστόσο, έχουν για ακόμη μια φορά πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα και τα σφυρίγματα της στην τελευταία περίοδο, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού μάλιστα να είναι έξαλλοι με μια συγκεκριμένη φάση περίπου 24 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ειδικότερα, ο Γκουντάιτις σε εκείνη τη φάση κέρδισε την κατοχή μετά το λάθος του Πρέπελιτς, ο Σλοβένος έπεσε πάνω του με φόρα και ο διαιτητής σφύριξε ότι το φάουλ έγινε πριν πιάσει τη μπάλα στα χέρια του ο Λιθουανός.

Ο Γκουντάιτις μάλιστα τραυματίστηκε στη φάση, ο Γκριγκόνις επιλέχθηκε να τον τον αντικαταστήσει και οι διαιτητές έδωσαν τη μπάλα από το πλάι. Από εκεί και μετά, ο Ματ Τόμας είχε 1/2 βολές και πήγε στο +2 ενώ στη συνέχεια ο Τζόουνς καθάρισε το παιχνίδι με το εντυπωσιακό τρίποντο.

Δείτε τη φάση που διαμαρτύρονται στον Παναθηναϊκό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ