Φορτούνης, Ίβκοβιτς και Βούκσεβιτς στα επίσημα του ΣΕΦ (pics)

Φορτούνης, Ίβκοβιτς και Βούκσεβιτς στα επίσημα του ΣΕΦ (pics)

Στο ΣΕΦ διεξάγεται το τεράστιας σημασίας δεύτερο ματς των playoffs της Euroleague, μεταξύ Ολυμπιακού και Ζαλγκίρις και πολλά μέλη της ερυθρόλευκης οικογένειας (και όχι μόνο) δίνουν το παρών στις εξέδρες.

Με το πρώτο ματς της σειράς χαμένο, ο Ολυμπιακός δίνει μια αναμέτρηση… υψίστης σημασίας κόντρα στη Ζαλγκίρις με σκοπό να κάνει το 1-1 στη σειρά της Euroleague. Από ένα τέτοιο ματς δεν θα μπορούσαν λοιπόν να απουσιάζουν άνθρωποι που έχουν συνδέσει την καριέρα τους με τον μπασκετικό Ολυμπιακό, μέλη της ευρύτερης ερυθρόλευκης οικογένειας αλλά και διάσημοι φίλοι του μπάσκετ.

Εκτός του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Αγγελόπουλου, στο φαληρικό γήπεδο είναι και ο Κώστας Φορτούνης, γνωστός φίλος του μπάσκετ παρακολουθεί από κοντά άλλο ένα ματς της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπως και οι Ντούσαν Ίβκοβιτς (παρών και στο πρώτο ματς), Ντούσαν Βούκσεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς. Εκεί βρίκεται επίσης και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, όπως και ο γνωστός και πανίσχυρος ατζέντης Μίσκο Ραζνάντοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ