Παναθηναϊκός: Με απουσίες στο Μιλάνο για το ντεμπούτο του Σερέλη

Παναθηναϊκός: Με απουσίες στο Μιλάνο για το ντεμπούτο του Σερέλη

Συνολικά πέντε παίκτες δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Χρήστος Σερέλης για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι (23/02), στο ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων», Χρήστος Σερέλης ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του «τριφυλλιού», έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Την Παρασκευή η εκδίκαση της «μεζούρας» στην Επιτροπή Εφέσεων: Στον «αέρα» το φινάλε του πρωταθλήματος

Εκτός έμεινε ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο κι έτσι δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην ιταλική πόλη, ενώ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού καθώς υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Λευτέρης Μποχωρίδης έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες των «παραθύρων» κόντρα σε Σερβία και Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου, ενώ ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, επέστρεψε την Τρίτη (21/02) από τις ΗΠΑ και δεν υπολογίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ