Ανακοίνωσε sold out με την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός (pic)

Ανακοίνωσε sold out με την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός (pic)

Ο Ολυμπιακός θα έχει για ακόμη μία φορά ένα γεμάτο ΣΕΦ στο πλευρό του για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια του στη Euroleague με τον κόσμο στο πλευρό του. Οι φίλοι των Ερυθρόλευκων δίνουν κάθε βδομάδα δυναμικό παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στηρίζοντας το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (24/2, 21:30) για την 25η αγωνιστική της Euroleague δεν θα αποτελούσε εξαίρεση, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν ακόμα ένα sold out και έτσι το γήπεδο θα είναι ξανά κατάμεστο.

Παράλληλα, όπως ενημερώνουν από τον Ολυμπιακό υπάρχει αυξημένη ζήτηση και για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, και συνεπώς αναμένουμε νέο sold out το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με την Μπάγερν:

H  Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας υπενθυμίζει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την FC BAYERN (Πέμπτη 09/03/2023 με ώρα έναρξης 21:00).

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω του www.olympiacosbc.gr  από το www.ticketmaster.gr, είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στο τηλέφωνο 2111996007.

Πάρε και εσύ θέση στην εξέδρα και στήριξε με τη δύναμη της φωνής σου την προσπάθεια της ομάδας μας. #OLYKOKKINA #THIS IS PIRAEUS #TOGETHERWEFIGHT

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ