Τα συλλυπητήρια των Εφές και Φενέρμπαχτσε για την τραγωδία στα Τέμπη (pics)

Τα συλλυπητήρια των Εφές και Φενέρμπαχτσε για την τραγωδία στα Τέμπη (pics)

Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές στάθηκαν στο πλάι της Ελλάδας κατά το άκουσμα της τραγικής είδησης, εκφράζοντας την οδύνη τους.

Ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις μετά την πρωτοφανή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες άτομα.

Η Αναντολού Εφές και η Φενέρμπαχτσε έδειξαν με τον τρόπο τους την στήριξή τους στην χώρα μας με συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης: Το κομμένο καλώδιο, ο σταθμάρχης και το κατεστραμμένο δίκτυο – Τα αιτία της τραγωδίας στα Τέμπη

Η  Εφές αποφάσισε να απαντήσει με το ίδιο κείμενο κάτω από τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο twitter, ενώ η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να απαντήσει στην συλλυπητήρια ανακoίνωση της Euroleague, δείχνοντας ότι παραμένουν στο πλευρό της χώρας μας.

Συγκεκριμένα η Εφές ανέφερε:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

 

Η Φενέρμπαχτσε από την πλευρά της ανέφερε:

«Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας μετά το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Οι σκέψεις μεας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ