Παναθηναϊκός: Με πένθος στη φανέλα κόντρα στην Εφές

Παναθηναϊκός: Με πένθος στη φανέλα κόντρα στην Εφές

Με μαύρο πένθος στη φανέλα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Euroleague στον απόηχο των γεγονότων στα Τέμπη.

Ο Παναθηναϊκός  θα αγωνιστεί κανονικά με την Εφές το βράδυ της Πέμπτης (2/3, 21:00) για την 26η αγωνιστική της Euroleague, παρά το τριήμερο πένθος που έχει κηρυχθεί στη χώρα μας, εξαιτίας του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία σειρά από δράσεις στη μνήμη των θυμάτων.

Μετά από αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός  θα τηρηθεί στο γήπεδο ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δε θα υπάρξει μουσική αλλά ούτε και κάποια άλλη χορηγική δράση εντός του παρκέ του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Τι λέει η ΑΕΚ για το σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων για τη… μεζούρα

Ακόμα οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη θα έχουν ένα μαύρο διακριτικό στη φανέλα τους σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των Τεμπών. Το «τριφύλλι» δεν μπορεί να αγωνιστεί με τις μαύρες εμφανίσεις, αφού κάτι τέτοιο είχε κατοχυρώσει από την περασμένη εβδομάδα η Εφές.

Θυμίζουμε πως οι δις πρωταθλητές Ευρώπης, όπως και η Φενέρμπαχτσε φορούν μαύρες φανέλες για να τιμήσουν τα θύματα του φονικού σεισμού ο οποίος έπληξε τη γειτονική Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ