«Κύμα» αγάπης των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Λάσο: «Έλα και θα είσαι… Βασιλιάς» (pics)

«Κύμα» αγάπης των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Λάσο: «Έλα και θα είσαι… Βασιλιάς» (pics)

Ο Πάμπλο Λάσο δέχθηκε ξαφνική «επίθεση» με αποθεωτικά σχόλια από οπαδούς του Παναθηναϊκού, κάτω από μία ανάρτηση του για τον Πάου Γκασόλ.

Η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για τον Ισπανό θρύλο του μπάσκετ, Πάου Γκασόλ, που είδε τη φανέλα του με το Νο 16 να αποσύρεται στην κορυφή της «Crypto.Com Arena» και να παίρνει τη θέση της δίπλα σε εκείνες του σπουδαίου Κόμπι Μπράιαντ.

Όπως είναι φυσικό, ένας άλλος πολύ σημαντικός άνθρωπος για το ισπανικό μπάσκετ, ο Πάμπλο Λάσο, έσπευσε να αποθεώσει τον συμπατριώτη του μέσα από μια ανάρτηση στο twitter για την ιστορική βραδιά. Και κάπου εκεί που δέχθηκε «επίθεση» από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που γέμισαν το ποστ του με αποθεωτικά σχόλια, προσπαθώντας προφανώς να τον κάνουν να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι έγινε με Χάμες στον Ρέντη – Καλύτερα ο Γκάρι

Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της Ρεάλ είναι άλλωστε το μεγαλύτερο από τα ονόματα που είναι διαθέσιμα στο κορυφαίο επίπεδο και οι φίλοι των «πρασίνων» θα ήθελαν όσο τίποτα να τον δουν να κάθεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Μερικά από τα σχόλια ανέφεραν: «Σε περιμένουμε για να αναγεννηθούμε», «ο Παναθηναϊκός σε περιμένει», «Έλα και θα γίνεις ο Βασιλιάς μας». Γενικά ακολούθησαν δεκάδες σχόλια τα περισσότερα στα ισπανικά.

Η ανάρτηση του Λάσο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ