Σφήνα Ερυθρού Αστέρα μεταξύ Μπολόνια και Τεόντοσιτς

Σφήνα Ερυθρού Αστέρα μεταξύ Μπολόνια και Τεόντοσιτς

Οι Ιταλοί είναι ευχαριστημένοι από τον Μίλος Τεόντοσιτς και θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο την ώρα που τον Σέρβο γκαρντ έχει ψηλά στη λίστα του και ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, μετά από πέντε σεζόν, επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια της Euroleague με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια.

Τι και αν δεν είναι στην πρώτη του νιότη; Έδειξε πως το μπάσκετ δεν ξεχνιέται και ξεδίπλωσε στο παρκέ αρκετές από τις αρετές που θαυμάσαμε με Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Κόκκινη «απόβαση» στον Βόλο!

Σε 25 ματς που αγωνίστηκε φέτος με τους Ιταλούς και σε 19:19 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, έχει 10.4 πόντους (40% στο τρίποντο), 5.9 ασίστ και 10.4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Κάπως έτσι παρά τα 35 χρόνια του, ο Έτορε Μεσίνα  έχει εισηγηθεί την παραμονή του στην Μπολόνια (όπως και αυτής των Μπελινέλι και Παχόλα) και για την επόμενη σεζόν και ο CEO της Βίρτους, Λούκα Μπαράλντι, εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή

Όπως όμως αποκαλύπτει ο Ματέο Αντρεάνι του «BasketInside», αναμένεται να υπάρξει εμπλοκή στην υπόθεση αυτή από Σερβία μεριά, με τον Ερυθρό Αστέρα να καλοβλέπει την περίπτωση του Τεόντοσιτς.

Μπορεί οι Σέρβοι να φαντάζουν πλήρεις στις θέσεις των γκαρντ με τους πολύ καλούς Καμπάτσο και Βιλντόσα να δεσπόζουν, αλλά μην ξεχνάμε πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν αμφότεροι από το Βελιγράδι, οπότε σίγουρα οι ιθύνοντες του Αστέρα θέλουν να έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ