Εκτός Μονακό λόγω παραπτώματος ο Τζέιμς!

Εκτός Μονακό λόγω παραπτώματος ο Τζέιμς!

Αναταράξεις με απρόβλεπτες συνέπειες στη Μονακό με τον Μάικ Τζέιμς να τίθεται εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος μέχρι νεωτέρας.

Η Μονακό είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Euroleague και μάλιστα δίνει σκληρή μάχη για να τερματίσει στην 4άδα της διοργάνωσης στην κανονική περίοδο και να έχει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, με τον Τζέιμς να έχει ρόλο μπροστάρη.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια (16/3), με το κλίμα να χαλάει ξαφνικά. Όπως ενημέρωσε επίσημα με ανακοίνωση η ίδια η Μονακό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Μάικ Τζέιμς τίθεται εκτός ομάδας επ’ αόριστον:

Διαβάστε επίσης: Μεγάλες αλλαγές στο Μουντιάλ 2026: 48 ομάδες, 104 ματς και διάρκεια 40 ημέρες!

«Η Μονακό ανακοινώνει την προσωρινή τιμωρία του Αμερικανού γκαρντ Μάικ Τζέιμς, για παραβίαση των εσωτερικών κανονισμών της ομάδας. Ως εκ τούτου, ο Μάικ Τζέιμς θα απουσιάζει από τις προπονήσεις καθώς η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία για την 29η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.»

 

Πρόκειται για τεράστιο πλήγμα για τους Μονεγάσκους καθώς ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς και πιο αποτελεσματικούς γκαρντ στη διοργάνωση. Μάλιστα στην ομάδα του Ομπράντοβιτς ηγείται μιας τριάδας… φωτιά στα γκαρντ μαζί με τους Οκόμπο και Λόιντ, έχοντας ως ώρας πολύ καλούς μέσους όρους με 16.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 17.2 στο σύστημα αξιολόγησης, σε 31:30 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Δεν γίνεται ξεκάθαρο το είδος του παραπτώματος ούτε η διάρκεια της τιμωρίας και το αν θα χάσει παιχνίδια ο 33χρονος Αμερικανός, πάντως σίγουρα φαίνεται πως το κλίμα δεν είναι το καλύτερο εντός ομάδας, με τον Τζέιμς να έχει απασχολήσει και πριν λίγο καιρό με νέα κόντρα του με τον κόουτς Ομπράντοβιτς και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα…

 

Μην ξεχνάμε άλλωστε και το θέμα που έχει βγει στην επιφάνεια περί προσέγγισης του Παναθηναϊκού, για δεύτερη επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και τους πράσινους μετά τη σεζόν 2016-2017 και το δεύτερο μισό του 2018, και την απάντηση του Τζέιμς σε σχετική ερώτηση οπαδού στο twitter. Κάτι που δείχνει τελικά πως ίσως υπάρχει και καπνός αλλά και φωτιά στην ιστορία Τζέιμς – Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ