Γουόκαπ: «Οι ομάδες έχουν δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ο Βεζένκοφ είναι ασταμάτητος»

Γουόκαπ: «Οι ομάδες έχουν δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ο Βεζένκοφ είναι ασταμάτητος»

Ο Τόμας Γουόκαπ, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην έδρας της Ζαλγκίρις και αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ για το νικητήριο καλάθι και όχι μόνο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από ακόμα μία «καυτή» έδρα στη φετινή Euroleague, επικρατώντας της Ζαλγκίρις στο Κάουνας, εκεί που σε περίπου 2 μήνες από τώρα ευελπιστεί να βρεθεί στο Final 4 και να διεκδικήσει το 4ο ευρωπαϊκό του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» για ακόμα ένα παιχνίδι, ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση, τελειώνοντας το ματς με 25 πόντους (9/9 δίποντα) και φυσικά πετυχαίνοντας το καλάθι του αγώνα, 6″ πριν τη λήξη που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο Μίτσελ για το πρωτάθλημα: «Δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν – Όλα είναι στο χέρι μας»

Ο Τόιμας Γουόκαπ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο basketnews.com, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του και εξήγησε πως ό,τι κι αν έχουν δοκιμάσει οι αντίπαλες ομάδες φέτος για να τον σταματήσουν δεν τα έχουν καταφέρει.

Όσα είπε ο Γουόκαπ:

«Τρέξαμε ένα σύστημα για να βγει μις ματς. Δώσαμε την μπάλα στον καλύτερό μας παίκτη, και αυτός έβαλε ένα μεγάλο σουτ. Κάθε σουτ είναι εύκολο για τον Σάσα, παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις μαζί του αυτό το διάστημα, τα δουλεύει όλα αυτά τα σουτ στην προπόνηση.

Για μένα, όλα ανεξαιρέτως τα σουτ είναι καλά για τον Βεζένκοφ. Για να είμαι ειλικρινής, οι άλλες ομάδες έχουν δοκιμάσει τα πάντα, βάζουν πάνω του ψηλούς παίκτες, κοντούς παίκτες, γρήγορους ή δυνατούς. Τίποτα όμως δεν φαίνεται να δουλεύει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ