Γιασικεβίτσιους: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού – Εκεί κρίθηκε το ματς»

Γιασικεβίτσιους: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού – Εκεί κρίθηκε το ματς»

Για τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός των Μπλαουγκράνα ευχαρίστησε τον κόσμο των πρασίνων για την θερμή υποδοχή, ενώ στάθηκε στη μάχη των ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας και η νίκη αυτή μας δίνει χαρά. Βρήκαμε λύσεις με τον Τόμπι και τον Μίροτιτς. Κάναμε 18 λάθη στο παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και είμαι χαρούμενος γι αυτή τη νίκη».

Όσον αφορά την επιστροφή στο κλειστό του ΟΑΚΑ; «Μου φέρνει πάντα χαρούμενες μνήμες κάθε φορά που επιστρέφω εδώ. Έχω μια πολύ θερμή σχέση με τον κόσμο και είμαι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφω εδώ».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση για το τελικό αποτέλεσμα, ο Σάρας είπε: «Σίγουρα νιώθουμε την πίεση και είναι κάτι που θέλουμε. Πίεση τη νιώθω από 16 χρονών. Είναι καλό να υπάρχει πίεση. Έχουμε καλούς παίκτες και βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά».

Ο Παναθηναϊκός «πληγώθηκε» από τα τρίποντα του Τόμπι και όπως είπε ο Γιασικεβίτσιους «καταλαβαίναμε ότι ο Παπαγιάννης και ο Γκουντάιτις δεν έβγαιναν από το ζωγραφιστό. Περιμέναμε αλλαγές στο σχήμα του Παναθηναϊκού. Οι τραυματισμοί που προέκυψαν δεν τους έδωσαν την ευκαιρία για αλλαγές. Ο Παπαγιάννης μας πλήγωσε στο πρώτο δεκάλεπτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ