Αγιόν : «Παίζει σπουδαίο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός, να είμαστε σκληροί»

Αγιόν : «Παίζει σπουδαίο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός, να είμαστε σκληροί»

Ο Γκουστάβο Αγιόν τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να παίξει σκληρά κόντρα στον Παναθηναϊκό στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας (25/4, 19:45), ενώ εκθείασε τους «πράσινους».

Στη «σκληράδα» που πρέπει να επιδείξουν σε ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/4, 19:45) στάθηκε ο Γκουστάβιο Αγιόν.

Παράλληλα, ο Μεξικανός σέντερ εκθείασε τους «πράσινους» για τον τρόπο παιχνιδιού τους και επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του σκέφτονται μόνο αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να σκεφτούμε το Game 3. Θα δούμε στο μέλλον. Το να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη σειρά. Ο Παναθηναϊκός παίζει σπουδαίο μπάσκετ. Έχουν σκληρούς παίκτες κοντά και μακριά από το καλάθι, οι οποίοι είναι αθλητικοί.

 Το να σκεφτόμαστε πώς θα κερδίσουμε τρία παιχνίδια στη σειρά είναι απίθανο. Πρέπει να σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι και πως πως θα παίξουμε σωστά τώρα και ο Παναθηναϊκός θα κάνει αλλαγές για το Game 3. Να σταματήσουμε την αθλητικότητά τους δεν είναι απίθανο, πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να είμαστε σκληροί. Δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε τη σκληράδα στο Game 1, αλλά το κάναμε στο Game 2. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ