Κοζέρ : «Ηγέτης μας ο Γιούλ, σημαντική η επιστροφή του»

Κοζέρ : «Ηγέτης μας ο Γιούλ, σημαντική η επιστροφή του»

Ο Φαμπιάν Κοζέρ αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή του Σέρχιο Γιούλ στην ενεργό δράση στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την έκβαση της σειράς.

Ο Φαμπιάν Κοζέρ μίλησε για την επιστροφή του Σέρχιο Γιούλ μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του και τόνισε πως ο Ισπανός γκαρντ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη Ρεάλ Μαδρίτης στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι (25/4, 19:45).

Αρχικά ο Γάλλος γκαρντ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως η «βασίλισσα» δίνει το τρίτο παιχνίδι της σειράς στην έδρα της: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και τώρα είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας, γιατί τα παιχνίδι στην Αθήνα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Πλέον έχουμε δίπλα μας τον «έκτο παίκτη» μας».

Σύμφωνα με τον Κοζέρ το κλειδί γι’ αυτή την αναμέτρηση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης να μπει δυνατά από την αρχή: «Πρέπει να παίξουμε δυνατά από την αρχή, γιατί στο πρώτο παιχνίδι μας διέλυσαν. Ήταν ένα χτύπημα για εμάς, αλλά το διαχειριστήκαμε σωστά και πήραμε τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι. Σε αυτή την αναμέτρηση σίγουρα δεν μπορούμε να σταματήσουμε όλα τα ατού του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη είναι αρκετά σημαντικό, ενώ θα πρέπει να «τιμωρήσουμε» τις αλλαγές τους στα σκριν».

Παράλληλα, η επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για τη σειρά, όπως άλλωστε επισήμανε και ο Γάλλος γκαρντ: «Για οκτώ μήνες τον βλέπαμε να προπονείται καθημερινά και σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ η επιστροφή του. Ακόμα κι αν πάρει μέρος μόνο στο ζέσταμα θα μας δώσει ένα ψυχολογικό μπόνους. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και είναι πολύ σημαντικός για όλους μας».

Επίσης, ο πρώην γκαρντ των Μπασκόνια και Μπάμπεργκ αναφέρθηκε στην «φτωχή» επιθετική παραγωγικότητα που είχε στα δύο πρώτα παιχνίδια: «Σε μια τέτοια σειρά αυτό που μετράει είναι οι νίκες και η πρόκριση στο Final Four. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στην άμυνα και να κάνω τη «βρώμικη» δουλειά και γενικότερα ό,τι μου ζητηθεί».

Τέλος, ο Κοζέρ «έβγαλε το καπέλο» στον Λούκα Ντόντσιτς, τονίζοντας πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ότι είναι έτοιμος να βρεθεί στο NBA: «Ο Λούκα πραγματοποιεί μια εκπληκτική σεζόν και σε αυτή τη σειρά προσπαθεί να μην πηγαίνει συνεχώς στο ένας εναντίον ενός. Παίζει για την ομάδα, αν και στο τέλος της σεζόν ίσως να μην αγωνίζεται εδώ. Όλοι τον τοποθετούν στην πρώτη πεντάδα του Draft. Φυσικά δεν έχω καμία αμφιβολία για το εάν είναι έτοιμος να παίξει στο NBA.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ