Λάσο και Κοζέρ αποθεώνουν τον Ντόντσιτς

Λάσο και Κοζέρ αποθεώνουν τον Ντόντσιτς

Ο Ισπανός τεχνικός είπε ότι ο 18χρονος Σλοβένος έχει ήδη πετύχει πολλά για την ηλικία του, ενώ ο Γάλλος γκαρντ παρουσιάστηκε βέβαιος πως ο Ντόντσιτς θα κάνει σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης της ηλικίας του, καθώς ήδη έχει καταφέρει να παίξει ηγετικό ρόλο τόσο σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου όπως η Ρεάλ, όσο και στην Εθνική Σλοβενίας, με την οποία ήταν καταλυτικός στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ.

Ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, τόσο ο Πάμπλο Λάσο όσο και Φαμπιάν Κοζέρ αναφέρθηκαν στο ταλέντο του με εγκωμιαστικά σχόλια.

«Πάντα περιμένω από τους παίκτες μου να βελτιώνονται και να γίνονται καλύτεροι. Ο Λούκα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. Αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να γίνει καλύτερος, θα ήταν μία προσωπική αποτυχία. Ελπίζω πως μπορεί να παίξει καλύτερα και απαιτώ να κάνει περισσότερα πράγματα στο παρκέ. Όμως, δεν έχει δει άλλον 18χρονο να κάνει όσα αυτός στο γήπεδο. Η δουλειά μου είναι να γίνει καλύτερος, αλλά στα 18 του έχει δείξει ήδη πολλά.

Από την πρώτη ημέρα που έπαιξε στην ομάδα, έδειξε ότι είναι σημαντικός. Και αυτό ήταν πριν 3 χρόνια, όταν έκανε το ντεμπούτο του. Η δουλειά που έκαναν μαζί του οι νεανικές ομάδες του συλλόγου, από τα 13 του, τον έχουν κάνει τον καλύτερο δυνατό παίκτη σήμερα. Έχει ωριμάσει σαν άνθρωπος και σαν παίκτης εδώ στην Μαδρίτη. Είναι πολύτιμος για την ομάδα».

Αναλόγως κολακευτικές δηλώσεις για τον Ντόντσιτς έκανε και ο Φαμπιάν Κοζέρ. Μάλιστα ο Γάλλος παρουσιάστηκε σίγουρος για μεγάλη καριέρα του συμπαίκτη του στο ΝΒΑ.

«Ο Λούκα έχει μία εντυπωσιακή σεζόν. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμού και είναι πολύ καλός. Σε αυτή την σειρά, δεν έχει παίξει ένας εναντίον ενός όταν σε αλλαγές είχε απέναντί του παίκτες όπως ο Γκιστ και ο Πέιν. Παίζει για την ομάδα. Εντός έδρας, είναι ακόμα πιο άνετος.

Όλοι μιλούν για αυτόν. Ότι θα είναι στο τοπ 5 του νταφτ. Είναι έτοιμος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Λούκα θα έχει μία μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ