Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βίρτους Μπολόνια 111-80

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέτυχε την 5η σερί νίκη της επικρατώντας της Βίρτους Μπολόνια με 111-80 και ξεκαθαρίζει την υπόθεση playoffs για την Euroleague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα τελευταία ματς έχει μεταμορφωθεί και θυμίζει την πάλαι ποτέ κραταιά Μακάμπι των Final 4 και των τελικών της Euroleague.

Η ομάδα του Οντέντ Κάτας φιλοξενούσε τη Βίρτους Μπολόνια για την 30η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε ένα… κονσέρτο για πολυβόλα για τους Ισραηλινούς.

Διαβάστε επίσης: «Έσφαξε» με το γάντι τον Παναθηναϊκό: «Έχουν αλλάξει 15 προπονητές σε 3 χρόνια»

Με ποσοστό από τα 6.76 της τάξης του 46.1%, με 38 ασίστ για μόλις 6 λάθη και με επτά παίκτες διψήφιους τα πράγματα όπως είναι λογικό έγιναν πολύ εύκολα από νωρίς για τους γηπεδούχους.

Μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά ήταν στο +15 για την ομάδα του λαού (28-13), ενώ στο ημίχρονο το σκορ θύμιζε αντίστοιχο ομάδας ΝΒΑ (62-33). Το δεύτερο μέρος ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα με τους παίκτες του Σκαριόλο ωστόσο να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να μαζέψουν έστω τη διαφορά.

Με πέντε νίκες σερί η Μακάμπι βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της Euroleague με ρεκόρ 18-13 και φαίνεται πλέον απίθανο να χάσει τα playoffs της διοργάνωσης, ενώ υπάρχουν ακόμα και μαθηματικές ελπίδες να προλάβει την 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα καθώς η Μονακό βρίσκεται δύο νίκες μακριά με ρεκόρ 20-10 και 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Τα δεκάλεπτα: 28-13, 62-33, 87-53, 111-80

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από