Λούντζης: «Τώρα αρχίζουν τα παιχνίδια που μετράνε πραγματικά»

Λούντζης: «Τώρα αρχίζουν τα παιχνίδια που μετράνε πραγματικά»

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε λίγο πριν το παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν (29/3), αλλά και για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την διαβολοβδομάδα του υποδεχόμενος την Βιλερμπάν την Τετάρτη (29/3) το βράδυ στο ΣΕΦ, με τον Μιχάλη Λούντζη να τονίζει πως οι Πειραιώτες θα εμφανιστούν συγκεντρωμένοι κόντρα στους Γάλλους.

Διαβάστε επίσης: «Βατερλό» στην πρεμιέρα της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια (pics)

Ο Μιχάλης Λούντζης δήλωσε αναλυτικά :

Για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν: «Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο μια ενδεχόμενη νίκη θα μας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλουμε πάρα πολύ. Για αυτό δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες, γιατί παίζουμε τη Βιλερμπάν. Θυμόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, που ήμασταν μπροστά με μεγάλη διαφορά και στο τέλος χάσαμε. Η Βιλερμπάν είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ σκληρά, έχει κάνει κάποιες μεγάλες νίκες. Θα έρθουν εδώ για τη νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά και να μην τους αφήσουμε να παίξουν το παιχνίδι τους», ανέφερε ο Λούντζης.

Για τον αν υπάρχει χαλάρωση στον Ολυμπιακό: «Όχι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το πλεονέκτημα έδρας δεν είναι ακόμα σίγουρο, οπότε συνεχίζουμε και παλεύουμε για να το εξασφαλίσουμε και να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη. Μετά να συνεχίσουμε με τους αγώνες των play off. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Τώρα κι αν έχουμε κίνητρο. Πραγματικά τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά που μετράνε. Κρατάμε κεφάλι κάτω, μένουμε συγκεντρωμένοι και παίζουμε το παιχνίδι μας».
Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για Χάμες Ροντρίγκες…

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ομάδα του Πάρκερ: «Ξεκινάμε από την άμυνα και θέτοντας το δικό μας ρυθμό στον αγώνα. Στην άμυνα να τους πιέσουμε πάρα πολύ και να μην τους αφήσουμε να παίξουν με άνεση είναι πάρα πολύ σημαντικό και νομίζω πως όπως έχει αποδειχτεί σε όλα τα παιχνίδια που το κάνουμε αυτό, αν όχι όλες τις φορές, τις περισσότερες, καταφέρνουμε και κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ