Θρυλική τιμή για Σπανούλη: Ο Ολυμπιακός αποσύρει τη φανέλα με το «7»

Θρυλική τιμή για Σπανούλη: Ο Ολυμπιακός αποσύρει τη φανέλα με το «7»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι στις 17 Σεπτεμβρίου θα αποσύρει την φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, τιμώντας τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει πράξη αυτό που περίμενε εδώ και μήνες όλος ο κόσμος των Πειραιωτών για τον Βασίλη Σπανούλη. Όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, στις 17 Σεπτεμβρίου θα αποσύρει την φανέλα του θρυλικού αρχηγού της ομάδας, ο οποίος άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι η φανέλα με το «7» θα «κρεμαστεί» στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα είναι και η πρώτη που θα περάσει για πάντα στη «ερυθρόλευκη» αιωνιότητα, σέ ένα «ξεχωριστό event» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten.” – Matshona Dhliwayo («Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται.Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ).

Με ένα ξεχωριστό event στις 17/09/2023, που θα περιλαμβάνει μοναδικές και ιστορικές στιγμές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και είναι έτοιμη να σηκώσει στον «ουρανό» του ΣΕΦ τη φανέλα με το Νο7!

Μείνετε συντονισμένοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ