Ο κακός χαμός στη Εuroleague για την είσοδο στα πλέι οφ (pic)

Ο κακός χαμός στη Εuroleague για την είσοδο στα πλέι οφ (pic)

Δύο «στροφές» απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στη Euroleague με την κατάσταση να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο μετά την 32η αγωνιστική.

Τόνοι… μελάνι έχουν χρησιμοποιηθεί για τα όσα γίνονται φέτος στη Euroleague. Από την αρχή φαινόταν πως θα πηγαίναμε σε δράματα και όπως όλα δείχνουν αυτό ακριβώς θα συμβεί. Μετά και την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής τα πράγματα μόνο ξεκάθαρα δεν είναι.

Δύο «στροφές» απομένουν για να μάθουμε την τελική οκτάδα της κανονικής περιόδου που θα μας προσφέρει και τα τέσσερα ζευγάρια που παλέψουν για μια θέση στο Final Four της διοργάνωσης το οποίο ως γνωστόν θα διεξαχθεί στο πολύ όμορφο γήπεδο της Ζάλγκιρις στο Κάουνας.

Αν αφήσουμε εκτός τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που είναι στο 19-13 και την 5η θέση, υπάρχουν σίγουρα πέντε, και ίσως έξι υπό προϋποθέσεις, ομάδες που θα πολεμήσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την πρόκρισή τους στην οκτάδα, αλλά και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα της από την Μπασκόνια είναι στην 6η θέση μαζί με την Παρτίζαν έχοντας ρεκόρ 18-14. Κι αν οι Τούρκοι χάσουν τα δύο επόμενα ματς (με Έφες εντός και Ερυθρό Αστέρα εκτός) τότε κινδυνεύουν ακόμα και με αποκλεισμό! Από την πλευρά της η Παρτίζαν έχει ακόμα τη Μονακό εκτός και τον Παναθηναϊκό εντός.

Στο 17-15 συναντάμε την Μπασκόνια και την Ζάλγκιρις Κάουνας. Οι Βάσκοι είναι στην 8η θέση με τους Λιθουανούς να είναι 9οι. Το σύνολο του Ζοάν Πενιαρόγια έχει ακόμα εντός τη Βιλερμπάν και εκτός τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να έχει εξασφαλίσει και την πρωτιά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η ομάδα του Κάουνας έχει τη Μακάμπι εντός και την Μπάγερν εκτός.

Τέλος, οι δύο ομάδες με τις λιγότερες πιθανότητες είναι η Αναντολού Έφες (16-16) και ο Ερυθρός Αστέρας (15-17). Οι Τούρκοι παίζουν τα… ρέστα τους με τη Φενέρ εκτός και με τη Μονακό εντός. Οι Σέρβοι ελπίζουν σε ένα… θαύμα έχοντας Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε εντός έδρας.\

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ