Λάσο: «Νικήσαμε, αλλά ο  Παναθηναϊκός μάχεται συνεχώς»

Λάσο: «Νικήσαμε, αλλά ο  Παναθηναϊκός μάχεται συνεχώς»

«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δύο φορές στο παιχνίδι. Στο τέλος, καταφέραμε να γυρίσουμε την μπάλα καλύτερα και να βρούμε ελεύθερα σουτ. Νομίζω πως ο Κάρολ ήταν εξαιρετικός στο τέλος, αλλά νομίζω πως όλη η ομάδα έκανε σπουδαία προσπάθεια» δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 2-1 στη σειρά των πλέι όφ και ο Πάμπλο Λάσο είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του συνολικά.
«Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ήταν δύσκολο. Είχαμε ένα καλό, όχι τέλειο, πρώτο ημίχρονο και χάσαμε κάποιες βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που μάχεται συνεχώς.
Επέστρεψε δύο φορές στο παιχνίδι. Στο τέλος, καταφέραμε να γυρίσουμε την μπάλα καλύτερα και να βρούμε ελεύθερα σουτ. Νομίζω πως ο Κάρολ ήταν εξαιρετικός στο τέλος, αλλά νομίζω πως όλη η ομάδα έκανε σπουδαία προσπάθεια» δήλωσε ο ισπανός προπονητής.
Ο Σέρχιο Γιουλ από την άλλη πλευρά επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από οκτώ μήνες απουσίας και με τα δυο τρίποντα που σημείωσε έδωσε σημαντική βοήθεια, αν και παρόλα αυτά παρουσιάστηκε εμφανώς επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία. Στα κρίσιμα σημεία όμως ήταν εκεί με την ποιότητα και την εμπειρία του.
Ο Λάσο ρωτήθηκε για την επιστροφή του Ισπανού πλέι μέικερ και τόνισε: «Ο Σέρχιο Γιουλ είναι ένας από εμάς, χαίρομαι πολύ που τον έχουμε ξανά μαζί μας. Ίσως βιαστήκαμε, αλλά ποτέ δεν θα βρεις την τέλεια μέρα για μία επιστροφή. Είμαι χαρούμενος με αυτό που έδειξε σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ