Οι διαιτητές στο Ρεάλ – Παναθηναϊκός

Οι διαιτητές στο Ρεάλ – Παναθηναϊκός

Οι Ράντοβιτς, Ρότσα και Λάτισεφς είναι οι τρεις διαιτητές που όρισε η Ευρωλίγκα για τον τέταρτο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί αύριο τον Παναθηναϊκό, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των play offs της Ευρωλίγκα και η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον πολύ μεγάλο αγώνα. Πρώτος διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς και οι άλλοι δύο θα είναι ο Πορτογάλος Ρότσα και ο Λετονός, Λάτισεβς. Θυμίζουμε ότι ο Ράντοβιτς ήταν ένας από τους διαιτητές του δεύτερου αγώνα της σειράς, στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και χθες βράδυ του Παναθηναϊκού με 81-74, έκανε το 2-1 στην σειρά και ο Παναθηναϊκός θα παλέψει την Παρασκευή το βράδυ για να κάνει το 2-2 για να γυρίσει η σειρά στην Αθήνα. Αν όμως οι μαδριλένοι νικήσουν τους πράσινους και στο αυριανό παιχνίδι τότε θα κάνουν το 3-1 και θα προκριθούν στο final 4 του Βελιγραδίου. Ο Παναθηναϊκός είναι «με την πλάτη στον τοίχο» και θέλει μόνο νίκη αύριο βράδυ στην ισπανική πρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ