Φενέρμπαχτσε : «Έχουμε μια ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς

Φενέρμπαχτσε : «Έχουμε μια ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράνοβιτς μίλησε στο πλαίσιο του 4ους αγώνα μεταξύ Μπασκόνια και Φενέρ και τόνισε πως η Τουρκική ομάδα θα πρέπει να αποφύγει τα κενά διαστήματα για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη, που θα σημάνει αυτόματα την πρόκριση της Φενέρ στο Final-4.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως το 4ο παιχνίδι απέναντι στη Μπασκόνια, είναι ευκαιρία για τους Τούρκους να τελειώσουν τη σειρά και να βρεθούν στο Final-4 χωρίς να μπουν στη διαδικασία του 5ου αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοτς:«Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά και να βρεθούμε εκεί που θέλουν όλοι να φτάσουν: στο Final Four. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το τρίτο ματς, να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και να αποφύγουμε τα άσχημα διαστήματα».

Την πλευρά των παικτών εκπροσώπησε ο Νικολό Μέλι, ο οποίος δήλωσε:«Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί στο Game 3. Θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι διαφορετικά. Το τέταρτο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο ματς κι αυτό σημαίνει πως οφείλουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ