Απίστευτο ρεκόρ για την Χίμκι, με δύο MVP στο ίδιο ματς!

Απίστευτο ρεκόρ για την Χίμκι, με δύο MVP στο ίδιο ματς!

Κάτι πραγματικά σπάνιο κατάφερε η Χίμκι, που είδε δύο παίκτες της (Γκιλ και Σβεντ) να ισοβαθμούν στο TENDEX και να παίρνουν το βραβείο του MVP για τα Game 3 της Euroleague.

Η Χίμκι, αντιμετώπισε στην έδρα της την ΤΣΣΚΑ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 79-73, μειώνοντας σε 2-1 στη σειρά των παιχνιδιών με την Αρκούδα. Για να το καταφέρει αυτό η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, χρειάστηκε να έχει τους Αλεξέι Σβεντ και Άντονι Γκιλ σε φοβερή μέρα.

Ο Ρώσος γκαρντ είχε 27 πόντους (9/20 σουτ), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 7 κερδισμένα φάουλ, την ώρα που ο Αμερικανός φόργουορντ πέτυχε 22 πόντους (8/9 σουτ), κατέβασε 7 ριμπάουντ, είχε 2 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ. Τα κατορθώματα των δύο παικτών, τους έδωσε την ίδια, πολύ υψηλή βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης (29 βαθμοί) και κάπως έτσι μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για τα Game 3 των playoffs της Euroleague.

Το να μοιραστούν δύο παίκτες βραβείο του MVP έχει ξαναγίνει, αλλά το να το πάρουν δύο παίκτες από την ίδια ομάδα είναι κάτι πραγματικά σπάνιο στα χρονικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ