Nτένμον :  «Θα είμαστε έτοιμοι στο τέταρτο ματς»

Nτένμον : «Θα είμαστε έτοιμοι στο τέταρτο ματς»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι αναλόγως καλός όπως και στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ.

O Παναθηναϊκός έχει αρχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα αποφασίσει και για την ομάδα που θα πάει στο Φαϊναλ φορ ή θα στείλει τη σειρά πίσω στην Αθήνα.
Ενας από τους παίκτες που έκαναν σημαντική δουλειά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά, ήταν ο Μάρκους Ντένμον.
Ο Αμερικανός αν και δεν χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο μέρος, μπήκε στο παρκέ στη συνέχεια και συνέβαλε αποφασιστικά στη βελτίωση της εικόνας των «πρασίνων» βγάζοντας άμυνες, αλλά και σκοράροντας σημαντικά καλάθια.
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές. Να μην κάνουμε τακτικά λάθη ως ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για αύριο.
Βγήκαμε στο παρκέ, εκτελέσαμε κάποια πράγματα σωστά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Εδώ είμαστε, για να είμαστε έτοιμοι αύριο. Δεν θεωρώ πως χάσαμε κάποια ευκαιρία. Παλέψαμε, είναι η ώρα των πλέι οφ. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν θα την χαρακτηρίσω χαμένη ευκαιρία. Σε μια σειρά το θέμα είναι να κάνεις τρεις νίκες, όχι δύο» δήλωσε ο Ντένμον πριν από λίγη ώρα θεωρώντας πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ