Πειθαρχική δίωξη της Ευρωλίγκας κατά του Παπαδόπουλου

Πειθαρχική δίωξη της Ευρωλίγκας κατά του Παπαδόπουλου

Η διοργανώτρια Αρχή άσκησε πειθαρχική δίωξη για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του τρίτου παιχνιδιού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Δεν πρόκειται πλέον για κόντρα αλλά για πόλεμο με τον Παναθηναϊκό και τα στελέχη του να κάνουν δηλώσεις για τη διαιτησία και την Ευρωλίγκα να ξεκινά πειθαρχικές διαδικασίες.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος είχε κάνει δηλώσεις μετά το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ο Παναθηναϊκός είχε πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα των Λοτερμόσερ, Πατέρνικο και Γιόβσιτς.

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό πως στελέχη της διοργάνωσης επικοινώνησαν με τον Μάνο Παπαδόπουλο και του έκαναν σαφές πως απαγορεύεται να κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Έτσι, στο τέταρτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, ο Παπαδόπουλος θα δει το παιχνίδι από άλλη θέση.

Το τελευταίο… επεισόδιο στη διαμάχη των δύο πλευρών είχε να κάνει με την πειθαρχική διαδικασία, που άνοιξαν από την Ευρωλίγκα, για τη δήλωση του Παπαδόπουλου μετά το ματς της Τετάρτης. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα».

Βάσει του κανονισμού ο Παπαδόπουλος αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών δείχνει να μην έχει τέλος, με την διοργανώτρια αρχή να συνεχίζει να τιμωρεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα στελέχη του για διαφορετικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ