Πενιαρόγια: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό – Ελπίζω αύριο να είμαστε στην οκτάδα»

Πενιαρόγια: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό – Ελπίζω αύριο να είμαστε στην οκτάδα»

Ο Ζοάν Πενιαρόγια «έβγαλε το καπέλο» στον Ολυμπιακό για την τρομερή σεζόν του και εξέφρασε την ελπίδα η ομάδα του να βρεθεί στην οκτάδα μετά το τέλος της αυριανή ημέρας.

Η Μπασκόνια χρειαζόταν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό  στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague για να μην την απασχολεί η αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Μπάγερν Μονάχου που θα διεξαχθεί αύριο, αλλά οι Βάσκοι έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το ΣΕΦ.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Ζοάν Πενιαρόγια, συνεχάρη πρώτα από όλα τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και ευχήθηκε η δική του ομάδα να καταφέρει να είναι στα playoffs μετά και το φινάλε της αυριανής ημέρας.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα σενάρια για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Όσα είπε ο Πενιαρόγια στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εξαιρετική του σεζόν. Τερμάτισε πρώτος και του αξίζουν συγχαρητήρια. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα από εκείνους και δεν το κάναμε. Οι επιθετικές επιλογές μας στην πρώτη περίοδο δεν ήταν οι καλύτερες, στην άμυνα ήμασταν σοφτ, παρά τους 19 πόντους παθητικό. Είχαμε 17 παραπάνω σουτ από τον Ολυμπιακό αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι και αυτό μας κόστισε. Εμείς για 33 αγωνιστικές ήμασταν στο Top 8. Τώρα είμαστε εκτός οκτάδας και ελπίζω αύριο να είμαστε μέσα στις πρώτες οκτώ ομάδες».

Για το αν θα ήθελε να γίνουν τα παιχνίδια ίδια ώρα και μέρα:

«Δεν είναι νορμάλ, αλλά είναι κανόνας της Ευρωλίγκα. Θα ήταν καλύτερο να παίξουμε ίδια ώρα και την ίδια μέρα. Δεν έγινε όμως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ