Tα δύο φετινά «ερυθρόλευκα πάρτι» με την Φενέρ (vids)

Tα δύο φετινά «ερυθρόλευκα πάρτι» με την Φενέρ (vids)

Η Φενέρμπαχτσε θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού προς το Final Four του Κάουνας με τους Πειραιώτες να έχουν αποκτήσει το πάνω χέρι κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στα playoffs, μετά το συγκλονιστικό φινάλε της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός που γνώριζε από χθες πως θα είναι πρώτος στην κατάταξη της κανονικής περιόδου, περίμενε να μάθει μετά τα αποψινά παιχνίδια τον αντίπαλό του. Οι νίκες της Παρτιζάν στο Βελιγράδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και της Ζαλγκίρις κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, έριξαν στην 8η θέση της βαθμολογίας τη Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να έρχονται αντιμέτωποι με τους Πειραιώτες για μια θέση στο Final 4 του Κάουνας.

Διαβάστε επίσης: «Πρωταθλητής» και εκτός παρκέ ο Σακίλ – Η έκπληξη που έκανε στην καλή του (pic)

Στα δύο παιχνίδια που έδωσαν οι ομάδες στη regular season, ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός παίρνοντας ισάριθμες νίκες σε ΣΕΦ και Κωνσταντινούπολη.

Αρχικά το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στους δύο δόθηκε στις 13 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ με τους Πειραιώτες να… καταπίνουν με 94-67 του Τούρκους, με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει εμφάνιση ΜVP (21 πόντους) με τους Λαρεντζάκη και Φαλ να τον ακολουθούν στο σκοράρισμα.

Ένα μήνα αργότερα το βράδυ της Τρίτης (31/1) ο Ολυμπιακός έκανε ακόμη μια επίδειξη δύναμης κόντρα στη Φενέρ, πετυχαίνοντας το 2/2 με το εμφατικό 94-67

Ο Αϊζέια Κάναν ήταν απίθανος στην Κωνσταντινούπολη, έβαλε 20 πόντους σε 21 λεπτά (6/9 τρίποντα), και με τους Γουόκαπ και Βεζένκοφ να ακολουθούν με 12 πόντους αμφότεροι ο Ολυμπιακός έστηνε ακόμη ένα… πάρτι κόντρα στους Τούρκους, με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να ευελπιστεί πως το σερί κόντρα στη Φενέρ θα συνεχιστεί και στο μεταξύ τους αντάμωμα στον δρόμο προς το Κάουνας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ