Δεν καταθέτει ένσταση η Χίμκι, σωστά ακυρώθηκε το καλάθι του Τζένκινς

Δεν καταθέτει ένσταση η Χίμκι, σωστά ακυρώθηκε το καλάθι του Τζένκινς

Η Χίμκι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες για τη πρωτοφανής τελευταία φάση του ματς με την ΤΣΣΚΑ, αποφάσισε (και ορθώς) να μην υποβάλλει ένσταση στο φύλλο αγώνα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ακυρώθηκε καλάθι του Τζένκινς, στερώντας έτσι τη νίκη και το 2-2 στη Χίμκι χάρη σε ένα λάθος της γραμματείας, προκαλώντας την έκρηξη του προπονητή των γηπεδούχων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όπως εξήγησε άλλωστε, είχε ζητήσει αλλαγή για την άμυνα (Χάνεϊκατ αντί Σβεντ), αλλά μετά την ακύρωσε ζητώντας από τον Χάνεικατ να καθίσει κάτω. Η γραμματεία της αναμέτρησης δεν αντιλήφθηκε την ακύρωση της αλλαγή και για αυτό το λόγο σταμάτησε το παιχνίδι, μη μετρώντας το καλάθι του Τζένκινς που έδινε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Χίμκι μετά το πέρας της αναμέτρησης, αποφάσισε να μην υποβάλλει ένσταση στο φύλλο αγώνα. Απόλυτα δικαιολογημένα βέβαια, αφού μετά την εξέταση των βίντεο, φαίνεται πως ο Χάνεϊκατ κάθεται ακόμα στον χώρο που υπάρχει για τους προς αλλαγή παίκτες και σύμφωνα με τον κανονισμό, αυτό προϋπόθεση το σταμάτημα του παιχνιδιού στην πρώτη ευκαιρία, για την πραγματοποίηση της αλλαγής.

Οπότε σωστά η γραμματεία δεν μέτρησε το αμφιλεγόμενο αυτό καλάθι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ