Χειροτερεύει η κατάσταση με τους τραυματίες στην Μπαρτσελόνα ενόψει Ζαλγκίρις

Χειροτερεύει η κατάσταση με τους τραυματίες στην Μπαρτσελόνα ενόψει Ζαλγκίρις

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά... τρεις θα είναι οι πονοκέφαλοι του Γιασικεβίτσιους ενόψει του πρώτου ματς για τα playoffs της Euroleague κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Το νικηφόρο «κλάσικο» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως άφησε πολλές πληγές στην Μπαρτσελόνα ενόψει της πολύ σημαντικής συνέχειας της σεζόν σε Ισπανία και Euroleague.

Και αυτό γιατί οι Κόρι Χίγκινς, Γιαν Βέσελι και Άλεξ Αμπρίνες… κληρονόμησαν τραυματισμούς μετά από το ματς με τους Μαδριλένους. Ο Αμερικανός γκαρντ παραπονέθηκε για πόνους στη μέση, ο Τσέχος σέντερ για ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Αμπρίνες έφυγε «σηκωτός» από το παρκέ μη μπορώντας να πατήσει το αριστερό του πόδι.

Διαβάστε επίσης: Οι Γκλέιζερς θέλουν να διπλασιάσουν την αξία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γιασικεβίτσιους μεταξύ αστείου και σοβαρού δήλωσε μετά το ματς σχετικά με τους τραυματισμούς: «Ήταν μεγάλη νίκη για τον τρόπο που έγινε, αλλά ανησυχούμε για τους τραυματίες. Οι οπαδοί πρέπει να πάνε σπίτι χαρούμενοι, οι παίκτες επίσης αλλά εγώ τρέμω περιμένοντας κλήση από τον γιατρό της ομάδας».

Κάτι που τελικά αποδείχθηκε σωστό, με τον Καταλανικό σύλλογο να ανακοινώνει πως μετά από εξετάσεις, ο Αμπρίνες υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και σίγουρα θα απουσιάσει από τον αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στη Γρανάδα στις 19/4.

Αυτό που άπαντες στο στρατόπεδο των μπλαουγκράνα περιμένουν με αγωνία είναι αν ο Αμπρίνες θα ξεπεράσει τον τραυματισμό και θα αποτελέσει άλλη μια λύση στα χέρια του Σάρας για το πρώτο ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις για τα playoffs της Euroleague εντός έδρας στις 26/4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ