Οι λάθος χειρισμοί που έθεσαν εκτός μάχης τον Πρίντεζη!

Οι λάθος χειρισμοί που έθεσαν εκτός μάχης τον Πρίντεζη!

Τα λάθη του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και οι 12 ενέσεις πριν το Game 3 με τη Ζαλγκίρις άφησαν εκτός τον Γιώργο Πρίντεζη από το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν η σκιά του εαυτού του στη σειρά του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις για τα play off της Euroleague, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμος, λόγω των πόνων που ένιωθε στο πόδι του. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρούνταν από μια απλή μόλυνση στο δάκτυλο του ποδιού του, παρόλα αυτά το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων χειρίστηκε λάθος το πρόβλημα του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει 12 ενέσεις με τους Λιθουανούς για να ξεπεράσει τους πόνους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των σπορ», ο Πρίντεζης εμφάνισε το πρόβλημα με τους κάλους καιρό πριν και αντί να γίνει σωστή διάγνωση, χρησιμοποιήθηκε φάρμακο για μυρμηγκιά. Στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στη Ρωσία, αγωνίστηκε με τέιπ στα δάχτυλα με αποτέλεσμα να ανοίξουν πληγές στο πόδι του διεθνή φόργουορντ.

Όσο περνούσε ο καιρός τα τραύματα και οι πληγές στα πόδια του Έλληνα φόργουορντ είχαν εξασθενίσει με το δέρμα του να έχει αποκατασταθεί, ενώ είχαν μείνει μόνο οι κάλοι. Λίγο πριν ο Ολυμπιακός αγωνιστεί με τη Μάλαγα στην Ισπανία το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων αποφάσισε να γίνει επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθούν οι κάλοι, με την επέμβαση να είναι πετυχημένη.

Το πρώτο λάθος χρονικά του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού έγινε δύο μέρες αργότερα κι ενώ η ομάδα είχε ρεπό, καθώς ο Πρίντεζης πήρε την έγκριση των γιατρών για να ξεκινήσει τρέξιμο σε διάδρομο. Στις πέντε μέρες από την επέμβαση ξεκίνησε και τρέξιμο κανονικά με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί κι άλλο και να πονάει εκ νέου.

Όλα τα παραπάνω και κυρίως οι λάθος χειρισμοί του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών είχαν ως συνέπεια ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα στη σειρά με τη Ζαλγκίρις. Χρειάστηκε μάλιστα να επιβαρύνει κι άλλο το πόδι του κάνοντας 12 ενέσεις για να αγωνιστεί στο Game 3, ενώ απέφυγε να κάνει 13η ένεση στο παραμορφωμένο δάκτυλο του ποδιού λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς. Ο Πρίντεζης τις τελευταίες βδομάδες ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση, ειδικά στη σειρά με τους Λιθουανούς, κάτι που ενδεχομένως στοίχισε ακόμα και την πρόκριση των ερυθρόλευκων στο Final Four.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ