Τρινκιέρι: «Από τις καλύτερες ομάδες ο Παναθηναϊκός»

Τρινκιέρι: «Από τις καλύτερες ομάδες ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενόψει τις μεταξύ τους αναμέτρησης για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί από το παιχνίδι με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους καλύτερους. […]

Ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενόψει τις μεταξύ τους αναμέτρησης για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί από το παιχνίδι με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους καλύτερους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τρινκιέρι:

«Είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για βελτίωση το να παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες, με έναν από τους καλύτερους προπονητές και μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Προσπαθούμε να γνωριστούμε ο ένας με τον άλλο. Οι λέξεις κλειδιά του αγώνα είναι βελτίωση και ανταγωνισμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ