ΜακΚόλουμ: «Κακή επιλογή του Αταμάν να πάει στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει σταθερότητα και το μπάτζετ της Εφές εκεί»

ΜακΚόλουμ: «Κακή επιλογή του Αταμάν να πάει στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει σταθερότητα και το μπάτζετ της Εφές εκεί»

Κακή... θεωρεί την επιλογή Αταμάν να πάει στον Παναθηναϊκό ο Αμερικανός άσος.

Δηλώσεις για την κίνηση του Εργκίν Αταμάν να πάει στον Παναθηναϊκό ως νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε ο Έρικ ΜακΚόλουμ. Δηλώσεις που θα συζητηθούν για την ακρίβεια αφού ο Αμερικανός άσος δεν είναι και πολύ…υπέρ της κίνησης του Τούρκου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα το τρίποντο του Πρίντεζη που «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα! (vids)

Ο ΜακΚόλουμ που έχει συνεργαστεί με τον Αταμάν σε Εφές και Γαλατασαράι (αγωνίζεται πλέον στην Καρσίγιακα), τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός δε φαίνεται να έχει την σταθερότητα σαν ομάδα αλλά και το μπάτζετ ώστε να δώσει ασφάλεια στον Αταμάν.

Μάλιστα ο Αμερικανός είπε πως ο Παναθηναϊκός αλλάζει προπονητές σαν τα… εσώρουχα και πως η Εφές έχει διπλάσιο μπάτζετ αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΜακΚόλουμ στο γνωστό podcast URBONUS:

«Δεν είμαι μεγάλος οπαδός της κίνησης αυτής. Σκεφτείτε πόσους προπονητές έχει αλλάξει ο Παναθηναϊκός. Τους αλλάζει όσο συχνά αλλάζουμε εσώρουχα.

Υπάρχει μεγάλη πίεση εκεί, δεν είναι μεγάλη δύναμη στα πλέι οφ της EuroLeague εδώ και πολύ καιρό. Μια φορά έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, μια άλλη φορά αποχωρεί και μετά προσπαθεί να πουλήσει τα μερίδια στους μετόχους. Αν είμαι προπονητής, μου αρέσει η σταθερότητα, μου αρέσει να ξέρω τι θα βρώ την επόμενη μέρα.

Στην Εφές, επίσης, έχεις διπλάσιο μπάτζετ, γιατί να θέλεις να πας κάπου με το μισό μπάτζετ και λιγότερη ασφάλεια; Αυτή είναι η γνώμη μου εκτός αν ο Παναθηναϊκός έχει σκοπό να επιστρέψει στα παλιά.

Ο Αταμάν θέλει να έχει τον έλεγχό όταν πρόκειται για τη διαδικασία επιλογής των παικτών και δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα του το επιτρέψει. Θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε, αλλά χρειάζεται έναν δυνατό παίκτη στα γκαρντ. Όταν μειώνεις τον προϋπολογισμό κατά 50%, πηγαίνοντας σε διαφορετική ομάδα, θα είναι δύσκολο να βρεις τους Μίτσιτς και τον Λάρκιν αυτού του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ