Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε έμπειρους ανθρώπους που έχουν περάσει από χίλιες μάχες.»

Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε έμπειρους ανθρώπους που έχουν περάσει από χίλιες μάχες.»

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το ζευγάρι της Μπαρτσελόνα και της Ζάλγκιρις, σχολιάζοντας όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στο Final 4.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε λίγο πριν την έναρξη της σειράς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις, για την προφανή πίεση που νιώθει η ομάδα του ως φαβορί, τονίζοντας ωστόσο πως αυτή είναι βασικό στοιχείο για τον πρωταθλητισμό που θέλει να κάνει.

Τόνισε πως οι παίκτες του έχουν την εμπειρία που χρειάζεται για να φτάσουν στο Final 4 της Euroleague και πως για τον ίδιο είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στη Βαρκελώνη, παρά στο Κάουνας.

Διαβάστε επίσης: Παίζει τα «ρέστα» του για Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός – Ο ρόλος του Αταμάν

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Γιασικεβίτσιους:

«Αγκαλιάζουμε την πίεση! Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό. Πρέπει να ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε και να απολαύσουμε αυτή τη σειρά. Θα είναι μια αργή, τακτική, σκληρή σειρά, παρόμοια με αυτή που είχαμε πέρυσι κόντρα στην Μπάγερν.
Πρέπει να ταιριάξουμε τη θέληση και τον χαρακτήρα τους και να μην τους επιτρέψουμε να μας εκπλήξουν με αυτό, στο οποίο διαπρέπουν. Σε κάποιους παίκτες αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια, έχουμε έμπειρους ανθρώπους που έχουν περάσει από χίλιες μάχες. Έχω παίξει εναντίον της Ζαλγκίρις ως παίκτης και ως προπονητής περισσότερες από 30 φορές τώρα. Είναι κάπως πιο εύκολο εδώ παρά στο Κάουνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ